Hijama Therapie Lelystad
 

Tarieven en informatie 

Intake

Voordat we een afspraak inplannen zou ik graag een telefonische intake gesprek willen voeren om na te gaan of ik u een hijama behandeling kan aanbieden. Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is hijama bij u te doen, dit intakegesprek is dus belangrijk. Denk hierbij aan medicatie die u neemt. Bij bloedverdunnende medicatie kan ik helaas geen hijama behandeling aanbieden.

Als blijkt dat we een afspraak kunnen inplannen ga ik tijdens onze eerste afspraak een vragenlijst af om een complete beeld van uw gezondheid te krijgen voordat we aan de behandeling zelf beginnen.

Dit is alleen nodig voor het eerste afspraak. Gelieve hiervoor dan een maximum van 1 uur te berekenen. Voor alle opvolgende afspraken is de duur van de afspraken afhankelijk per persoon en per behoefte.


Tarieven

Hijama pakket 1 (max 9 cups) €40 euro. 

Hijama pakket 2 (max 15 cups) €50 euro.

Hijama pakket 3 (max 20 cups) €60 euro.


Almere / Dronten

Voor een afsrpaak in Dronten en Almere-Buiten neem ik €10 euro extra in rekening voor reiskosten en reistijd. Dit is per afspraak en niet per persoon. 

Voor Almere-stad is dit €15 euro.


Soorten Hijama

- Algemene Sunnah punten 

- Vruchtbaarheid 

- Detox lymfatische systeem

- Na vaccinatie 

- Migraine / hoofdpijn

- Spierpijn

- Op maat voor specifieke klachten


Klik hier om gelijk een afspraak in  te plannen!

U krijgt de optie om gelijk te betalen maar mocht u liever contant willen betalen kunt u klikken op later betalen.Heeft u een VVV cadeaukaart te besteden, dat kan door te klikken op een van de onderstaande behandeling tarieven. 

Besteden aan een behandeling van 40 euro

Besteden aan een behandeling van 50 euro

Besteden aan een behandeling van 60 euro 

Klik hier om hijama behandeling als cadeau te geven!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info